Warmtepomp Dordrecht

Zet u zich in voor duurzaamheid of wilt u gewoon graag besparen op de energierekening? Wat uw reden ook is, het aanschaffen van een waterpomp is een ecologische oplossing voor verbruik in huis en op kantoor. Wij van Vos Klimaattechniek installeren warmtepompen in regio Dordrecht.

Warmtepomp Dordrecht

Steeds meer warmtepompen in Dordrechtse woningen

Wij als Vos Klimaattechniek zijn al meer dan 15 jaar werkzaam in de koel- en klimaattechniek. Wij gespecialiseerd in het aanleggen van warmtepompen in huizen en werkomgevingen. Warmtepompen gebruiken gerecycled water en lucht om water op te warmen. Zo kunt u gebruik maken van warm water in huis, bijvoorbeeld voor het douchen of voor de verwarming zonder dat hier een cv-ketel aan te pas komt. Cv-ketels zijn een stuk schadelijker voor de natuur, omdat deze verbruiken op aardgas. Het gebruik van een warmtepomp die runt op lucht en water is daarbij een stuk duurzamer en kan leiden tot flinke besparingen op de energierekening.

Steeds meer woningen in Nederland kiezen voor een waterpomp. Het aantal lijkt met 10.000 per jaar te stijgen, er is een duidelijke opmars van duurzaam leven te zien. Wij vinden duurzaamheid zeer belangrijk en motiveren mensen graag om voor een ecologische oplossing te kiezen. Door bijvoorbeeld een warmtepomp aan te schaffen als alternatief van de cv-ketel. Voor warmtepompen in omgeving Dordrecht, moet u bij Vos Klimaattechniek zijn. Ook installeren wij warmtepompen in Rotterdam, mocht dit dichter bij u in de buurt zijn. 

Koel- en warmtesystemen voor bedrijven in Dordrecht

Wij bieden niet alleen maar warmtepompen in Dordrecht aan. Vos Klimaattechniek is gespecialiseerd op meerdere fronten binnen de koel-en klimaat sector en wij richten ons zowel tot particulieren als bedrijven. Zo zit u bij ons aan het goede adres voor VRF-systemen. VRF staat voor Variable Refrigerant Flow en het systeem is in staat om gelijktijdig meer dan vijf ruimtes te verkoelen of te verwarmen. Deze apparatuur is optimaal voor grote bedrijfspanden en laat uw werknemers in de beste omstandigheden hun werk verrichten. Als u een zaak heeft waar vriescellen of koeltoonbanken voor nodig zijn, dan kunnen wij u ook van dienst zijn! Wij leveren deze producten en installeren ze graag voor u. Is er onderhoud nodig aan één van uw koel- of warmtesystemen? Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar. 

Bent u op zoek naar warmtepompen in Dordrecht of bent u geïnteresseerd in één van onze andere werkzaamheden? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op! Wij staan altijd klaar om uw vragen of wensen onder handen te nemen en zo samen een plan te ontwikkelen.