Warmtepomp Rotterdam

In duurzaamheid ligt de toekomst van ons land. Daarom is het belangrijk dat wij allemaal overstappen op een groene manier van leven. Bij Vos Klimaattechniek zetten wij ons al 15 jaar in om met eco-vriendelijke apparatuur aan de slag te gaan. Zo bieden wij warmtepompen aan in Rotterdam, zodat iedere woning steeds een stukje duurzamer wordt. 

Waarom kiezen voor warmtepompen? 

Groene energie opwekken aan de hand van zonnepanelen en windmolens zijn voor iedereen bekend, maar er zijn nog een aantal technieken die wat minder algemeen bekend zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een warmtepomp? Deze speciale pompen zijn een ecologisch alternatief voor de cv-ketel: ze gebruiken water uit de grond of omgevingslucht om water op te warmen. Het water kan worden opgewarmd tot zo’n 60 graden en kan zo gebruikt worden voor de verwarming, douchewater of warm water uit de kraan. Door een warmtepomp aan te schaffen kunt u veel besparen op uw energierekening. Bent u geïnteresseerd in warmtepompen en woont u in de buurt van Rotterdam? Dan installeert Vos Klimaattechniek graag een lucht of water warmtepomp in uw huis. 

Warmtepomp Rotterdam

Wat biedt Vos Klimaattechniek nog meer?

U kunt bij ons terecht voor onze lucht en water warmtepompen, maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen! Bij de installatie van een van onze warmtepompen kunt u kiezen voor een uitgebreider pakket, waarbij wij ook airco’s kunnen monteren. U kiest er daarbij zelf voor of dit een airco zal zijn van 7 kW of twee airco’s van 3,5 kW. Wij zullen natuurlijk met u meekijken wat het beste binnen uw huis zal passen. Bovendien kunt u ons altijd bereiken als uw warmtepomp onderhoud nodig heeft, dan komen wij uiteraard opnieuw bij u langs om het te repareren.

Installatie, onderhoud en service

Vos Klimaattechniek is al ruim 15 jaar werkzaam in de koel- en klimaattechniek en kunnen u met iedere klus helpen. Naast warmtepompen kunt u bij ons terecht voor onder andere vriesinstallaties en zaken rond de luchttoevoer. Een goede circulatie van schone lucht in uw huis en op kantoor is cruciaal, het verbetert de concentratie en zorgt voor langere gezondheid. Ook voor het installeren van airconditioning helpen we u graag verder. Steeds meer kantoren en huizen maken gebruik van een airco in hun panden, vooral door de stijgende temperaturen in de zomermaanden komt het apparaat steeds meer van pas.

Mocht u in het westen van Nederland wonen, wij installeren ook warmtepompen in Dordrecht! Door onze twee locaties kunnen veel inwoners van onze diensten gebruikmaken en zijn wij snel bij u op locatie. Als u interesse heeft in onze diensten kunt u ons telefonisch bereiken of via het volgende e-mailadres: info@vosklimaattechniek.nl  Wij zijn doordeweeks iedere dag bereikbaar en zullen zo snel mogelijk u te woord staan, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.