Airco in Dordrecht bij Vos Klimaattechniek

U bent op zoek naar airco in Dordrecht, maar weet u ook wat de beste oplossing is? Per gebouw en koel- of warmtewens kan de ideale oplossing verschillen. Met 15+ jaar ervaring weten wij van Vos Klimaattechniek wat de beste oplossing is voor iedere vraag omtrent koelen of verwarmen van ruimtes. Tijdens een vrijblijvende afspraak inventariseren wij uw wensen voor uw vraag omtrent een nieuwe airco in Dordrecht en bieden u de beste oplossingen. Deze oplossingen gaan soms verder dan uw initiële wens. Denk aan:

  • Airconditioning voor zowel koelen als verwarmen van ruimtes
  • Multi split airco’s waarmee wij meerdere ruimtes koelen met slechts één buitenunit
  • Klimaatbeheer
  • Aanleg volledige VRF systemen voor bijvoorbeeld kantoorpanden of scholen

   Er is tegenwoordig zeer veel mogelijk op het gebied van airconditioning. Maak vrijblijvend een afspraak om informatie te ontvangen voor uw situatie.

   Airco Rotterdam

   Koeltechniek en warmtetechniek combineren

   Nederland kent een zeer wisselend klimaat en zeker in Dordrecht kan door het aanwezige water de temperatuur flink verschillen. Zoekt u een airco in Dordrecht? Dan is de kans groot dat u ook een verwarmingsoplossing zoekt. Wij kijken of we deze twee kunnen combineren. Anders dan centrale verwarming kunnen wij middels airconditioning de lucht filteren zodat u een heerlijk binnenklimaat heeft. Wat voor temperatuur het buiten ook is. Als specialist met meer dan 15 jaar ervaring in aanleg van airco’s in Zuid-Holland en met name in gemeente Hoeksche Waard en de Drechtsteden, komen wij overal. We komen ook graag bij u langs om vrijblijvend mee te denken met uw vraag. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen

   Installatie, onderhoud en service

   Het professioneel laten aanleggen van uw nieuwe airco in Dordrecht of bijvoorbeeld airco in Rotterdam heeft veel voordelen. Wij zitten in de regio en kunnen bij een storing altijd snel ter plaatse zijn. Wij begrijpen hoe belangrijk een goed werkend klimaatbeheersysteem is.

   • Wij ontzorgen u volledig op het gebied van onderhoud
   • Bij storingen zijn we snel ter plaatse, u kunt ons zelfs inschakelen bij storingen aan systemen die wij niet zelf aangelegd hebben
   • Bij de installatie van de systemen werken we met A-merken en de hoogste kwaliteit materiaal, hierdoor is een goede werking en lange levensduur gegarandeerd.

   Neem contact met ons op wanneer u een partner zoekt die met u meedenkt over installatie of die u het onderhoud van uw klimaatbeheer systeem uit handen kan nemen. Ons werkgebied omvat heel Zuid-Holland. Wij zijn gevestigd in gemeente Hoeksche Waard. Wanneer u een afspraak bij u op locatie wilt, komen wij graag langs. We plannen een afspraak in zodat we de tijd voor u kunnen nemen om uw wensen te bespreken.